Bra start!

Nu är tävlingarna och säsongen igång på allvar. Har hunnit köra två race i Bruksvallarna och en miniotur i Finland så nu är flåset uppe liksom. Överlag bra känsla och framförallt ett huvud och kropp som tycker det är riktigt kul att tävla!

Världscuppremiären i Kuusamo gick både i dur och moll. Dessvärre så klantade jag till det på fredagens sprint och var rätt besviken efter det. Känslan av att aldrig få chansen att ens köra sitt max och ge sig in i fighten suger! Det var ju den dagen jag såg fram emot mest och hade stört förhoppningar på… Vad som hände? Jag slant på en isfläck, tror jag.

Skönt då att få revansch och möjlighet att köra två lopp till. Gjorde allt jag kunde och kämpade på fint både på lördagens 5 km och sen  10 km jaktstarten på söndagen. Att ta poäng i distans och dessutom två dagar i rad var härligt! Hade det på känn, men att jag skulle hänga med så bra på de tuffa banorna var bara inspirerande och häftigt. Allt är möjligt om man tror på det!

Nu laddar jag vidare mot nya tävlingar 🙂

/Hanna

151128 Hanna Falk, Sverige, åker i mål under världscupspremiären över 5 km fristil den 28 november 2015 i Ruka. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN / kod CS / 57784

Pigg efter målgång på lördagen… 5 km skate är en mjölksyrafylld distans, särskilt när man går ut hårt.
Foto: Carl Sandin BILDBYRÅN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *