Lägesrapport

För tillfället är jag nere i Ulricehamn och hälsar på. I helgen väntar en träningsträff och säsongsupptakt tillsammans med klubben. Det är alltid skönt att komma hem till familjen i Ulricehamn och samla energi. Idag har jag sprungit en runda på Lassalyckan. Det händer grejer där alltså och jag har fortfarande svårt att förstå att Världscupen kommer äga rum där den 21-22 Januari.  Passade iallafall på att springa ett varv runt dom nya WC-banorna och kolla läget. Det sker fortfarande mycket arbete och det är mycket maskiner uppe i skogen, men nu börjar jag få en uppfattning om sträckningar, backar osv. Spännande!

Om ni vill läsa mer om Världscupen, köpa biljetter osv så är det hemsidan nedan som gäller!

http://www.worldcupulricehamn.com/sv

Jag har haft en bra vår, sommar och höst förresten! Läget är under kontroll:) Jag trivs väldigt bra i Falun. Jag trivs väldigt bra med tjejerna i landslaget och vi har haft många fina läger ihop. Det är inspirerande och jag är motiverad och försöker göra jobbet som jag tror krävs för att bli snabb till vintern. Jag och tränare Niclas har haft en ett bra upplägg. Mycket träning, ibland i snabb fart, ibland i långsam fart, det mesta har ett syfte och det gillar jag.

Nästa fredag åker vi till Idre Fjäll på första snölägret! Jag längtar efter snö och tävlingar nu! Men det är en dryg månad kvar så försöker leva i nuet och njuta av livet varje dag. Gör det du med!

Nu ska jag dricka upp kaffet och ge mig ut och staka med min vapendragare Cedervärn. Hon tror vi ska ut och mysa i solen… Vad hon inte vet är att jag har planerat in ett av mina specialpass här hemma i Ulricehamn. Det är superhemliga grejer… Nejdå! Jag stakar på mina tyngsta rullskidor (4:or) runt, runt i  Paradisbacken (brant backe). Lägger in några styrkeövningar på rullskidorna. (smirrestak och enarmstak). Avslutar med korta maximpulser i motlut. Efter ca 1,5h får man vara glad om armarna orkar staka sista kilometern uppför till Almvägen. Man blir stark av detta pass så Emilie kan inte neka att följa!

/Hanna

img_2350

Det blev en seger i Alliansloppet i Augusti! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *