Uppdatering och lite trassel

Sitter för tillfället i soffan, en aning rastlös och hostar ur det sista från någon slags infektion jag slitit med sista veckan. Hoppas kunna träna under morgondagen. Vill börja förbereda mig för avslutning av säsongen nu. Hade en bra plan men får revidera den lite. Iallafall så är det många roliga tävlingar kvar och jag är fortfarande taggad. Dessvärre missar jag en av den roligaste tävling man kan köra… Drammen imorgon. Men inte mycket att göra. Jag är väldigt sällan sjuk och ibland åker även de starkaste immunförsvaret dit 😉

Jag tycker kanske att jag inte varit helt 100, till och från sen jul. Började få lite diffusa symtom i bihålor osv innan touren men det gick ändå okej att träna men sådär att tävla då. Har inte riktigt haft den där sprittande känslan i benen som jag hade i november/början på december. Tävlingarna i Slovenien var ett steg i rätt riktigt och det var kul att tävla. Sen hade jag som planerat en bra träningsvecka på hemmaplan innan SM. Men fick som sagt lite bakslag på det då jag började hosta dagen innan 10 km-loppet. Jag skulle nog såhär i efterhand kanske kört på DNS den dagen men man lär så länge man lever!

Nu hoppas jag att det kan bli lite vinter igen! Trots mildväder har vi iallafall fina, tuffa och långa konstsnöspår att träna på i Falun. Det börjar laddas för Skidspelen. Hoppas kunna göra detsamma snart!

/Hanna

151120 Hanna Falk under vŠrldscupsuttagningen šver 5 km klassisk stil den 20 november 2015 i Bruksvallarna. Foto: Carl Sandin / BILDBYRN / kod CS / 57772

2 tankar om “Uppdatering och lite trassel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *