Guide
Ulricehamns Sparbank
En fristående och starkt lokalt förankrad fullservicebank med ett stort fokus på att utveckla, och utvecklas med Ulricehamnsbygden. Ulricehamns Sparbank är med och stöttar Hanna Falk i hennes satsning och ser till att hon har förutsättningarna som krävs för att kunna åka skidor på heltid.
Veidekke
Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag. Veidekke stöttar Hanna Falk i hennes satsning och gör den möjlig.
Volkswagen
Volkswagen Group Sverige är den svenska generalagenten för Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar, Porsche och Europcar.
Atomic
Oavsett disciplin eller distans åker Hanna Falk, precis som så många andra elitskidåkare med skidor från Atomic.
Swix
Hanna använder stavar från Swix, de ger enligt Hanna maximal känsla och kraft i skidåkningen.
Alpina
Hanna Falk använder pjäxor från Alpina, som sedan många år tillbaka är världsledande på just pjäxor.
Craft
Längdskidåkning utövas ofta i extrema förhållanden. Därmed ställs stora krav på rätt klädsel. Just därför åker Hanna Falk med kläder och glasögon från Craft. Ett svenskt företag med inriktning på kläder för konditionssporter där funktion och komfort är avgörande för ett bra resultat.
Oakley
Oakleys glasögon är bäst! Oavsett om det snöar, regnar eller solen skiner i skidspåret använder Hanna skidglasögon från Oakley.
IPM Ulricehamn
En reklam- och webbyrå som arbetar med strategisk och taktisk varumärkeskommunikation. Företaget har 13 anställda och samarbetar med ett antal frilansande kreatörer. IPM Ulricehamn har bland annat har byggt Hanna Falks hemsida och hjälper henne med frågor kring varumärkes- och sponsorfrågor.
Revisionsgruppen
Erbjuder hjälp inom revision, bolagsbilding, ekonomisk redovisning, konsultation och deklaration med mera. Revisionsgruppen ser till att Hanna Falk kan fokusera mer på tävlingar och träning – och mindre på siffror och redovisning.
Garmin
Hanna använder sportklockor från Garmin i all sin träning. På Hannas arm sitter just nu en Fenix5s. Det är en komplett och snygg träningsklocka med många funktioner inom pulsmätning och GPS.
World Cup Ulricehamn 2017 blev succé och 2019 återkommer skidfesten till Ulricehamn. Ulricehamns Ski Event och Hanna samarbetar för fortsatt världscupsuccé!